Chef’s Choice

Laat u verrassen door Chef Shafiqie Rahamnazai, Sous-Chef Alessio Porritto, Assistent Sous-Chef Bouwe Hillen en Sommelier Erol.

Tijdens de kerstdagen verzorgen wij een 5-gangen kerstmenu samen met onze speciale gast chef Ayt Erdogan (voormalig chef El Qatarijne).

Lees er hier meer over. 

MENU
3 gangen € 34
4 gangen € 39
5 gangen € 45
BIJPASSENDE WIJNEN
3 gangen € 18
4 gangen € 23
5 gangen € 28

U kunt desgewenst uitbreiden naar een 6-gangen menu.
Onze chef houdt graag rekening met uw dieet wensen zodat ook u bij Zala’s kunt genieten.
Voor groepsarrangementen en andere speciale verzoeken kunt u hier meer informatie vinden.

Besteld u liever a la carte? Download ons menu of bekijk het online hieronder.

A La Carte

Voor

Moderne Vol au Vent
Bokkensporng • kruiden humus • brique vel • granaatappel • kruiderij • €9,50

Albacore & Rivierkreeftstaartjes
Krokant • muhammara • avocado dip • saffraan • quinoa • Japanse tahini vinaigrette • €13

Kwartel & Pomme Violet
Gebakken • gerookte paarse aardappel • zwarte peper • kwartel ei • spitskool • bulgur taboulé • groene mosterd emulsie • €12,50

Fruit de Mer
Warm & koud geserveerd • marinade • verse tuinkruiden melange • €17

Kalf & Tartufo
Gerookte kalfstong • geroosterd • truffel aardappel • winter truffel • langzaam gegaarde dooier • rucola salsa • €12

Moroccan Pumpkin
Schuimige velouté • koriander blad • eekhorentjesbrood • crème fraiche • €9

1/2 Lobster & Arribiata
Gebakken • chili peper • citroen • balsamico • kruiden • knoflook • €18

Hoofd

Puffed Celeriac
Gepofte knolselderij • geroosterde groenten • riso nero • Oude Gracht Kaas • dragon • brood crumble • beurre noisette saus • €19

Confit’d Canard
Gekonfijte eendenbout • ganzenvet • pastinaak crème • fleur de sel • bergamot & kumquat jus • €23,50

Herten Osso Buco
Langzaam gegaard • a la Milanese • witte bonen mousseline • oude kaas • gepofte knoflook • getomateerde eigen jus • €25,50

Snoekbaars
Gebakken • salsa Romanesco-rivierkreeftstaartjes • kervelolie • Pomodori tomaat • €23,50

Surf & Turf
Ossenhaas • kreeft • runderjus-oregano • oven aardappels • Toscaanse specerijen • €29,50

Tagliata & Chipolaa Rossa
Gerijpte rib eye • gekarameliseerde rode ui • rozemarijn • eigen jus • €22,50

Alle gerechten komen in gezelschap van een passend garnituur en groenten van de dagmarkt.

Na

Semi Freddo
Witte chocolade • carrot cake • crumble • hazelnoten • sinaasappel compote • €11

Torta Con Caffe
Espresso • mascarpone • bastognekoek • port reductie • vijgen uit de oven • madagascarvanille roomijs • €11,50

Crème Brûllée & Cuarenta Y Tres
Licor 43 • vanille • blue berries • mint chifonade • €9

Grand Dessert Parade van de Patissier
€15,00

Rijpe Kazen Selectie Zala’s
Vijf stukjes kaas • Hollandse, Belgische & Franse kazen met bijpassend garnituur • €13,50

Vraag naar bijpassende desert wijnen of een digestief bij uw koffie.

Zala’s Wijnaanbod 

Onze huis sommelier Erol Kazdal laat u kennis maken met wijnen uit de oude en nieuwe wereld, per glas van de kaart of per arrangement passend bij het menu.

Uniek Bierassortiment 

Met zorg uitgekozen lokale en Belgische biersoorten, van blond, dubbel en trippel tot stout, ipa en weizzen.