Zala’s B&B

Het monumentale 18e -eeuwse karakter van het pand vol met oude ornementen en details zijn volledig intact gelaten. De kamers bevinden zich boven ons restaurant waar u fijn en rustig kunt verblijven voor zowel een gezellig weekendje Utrecht als een zakelijk bezoek. Wij staan altijd op locatie voor u klaar. In ons restaurant willen wij onze gasten een exclusieve ervaring geven van een warme sfeer gecombineerd met moderne Franse keuken. Voor een vergaderruimte en of zakelijke lunch hoeft u ook niet verder te kijken. Dat kunnen wij voor u verzorgen.

Locatie

Onze Bed & Breakfast is gevestigd in een van de mooiste delen van het centrum Utrecht, onder de schaduw van de Dom. Op steenworp afstand van de Domtoren, Domkerk en het gezellige Domplein, wordt de omgeving van Zala’s gekenmerkt door Middeleeuwse huizen met mooie oude gevels, verscholen hofjes en de wereldberoemde grachten. Daarnaast bevinden zich er diverse musea, waaronder het beroemde Nijntje Museum en het Centraal Museum.

Adres & bereikbaarheid

Zala’s
Trans 7
3512 JJ Utrecht.

 

Het station Utrecht Centraal ligt op ongeveer 10 minuten lopen en de Jaarbeurs op 15 minuten. Ook de Uithof is in 10 min bereikbaar met een snelle busverbinding.

In- en uitchecken

Inchecken vanaf 15:00
Uitchecken tot 12:00

 

Voor een extra vergoeding kunt u eerder inchecken of later uitchecken, afhankelijk van de bezetting van de kamers.

Boeken

Om te reserveren en info over beschikbaarheid, bel ons of stuur ons een whatsapp: 0626603921. of neem hieronder contact met ons op.

 

Arrangementen, exclusief toeristenbelasting:
  • Verblijf voor 1 personen incl. 4 gangen menu: € 150,-
  • Verblijf voor 1 personen incl. 5 gangen menu: € 160,-
  • Verblijf voor 1 personen incl. 6 gangen menu: € 170,-