Ook wij ontspringen de dans niet…

 

Beste gast,

Als gastheer en chef van Zala’s Restaurant in hartje Utrecht mag ik al jaren een geweldig vak uitoefenen, de gastronomie. Samen met mijn team voer ik dit vak uit voor u. De zorg en uitdaging om iedere keer weer zowel een heerlijke maaltijd als een fijne gastronomische ervaring te geven. Ik geniet hier erg van en ben u dankbaar voor het vertrouwen.

 

Dit heb ik niet alleen bereikt, samen met de steun van mijn partner en de energie van inmiddels drie kinderen, sta ik iedere dag op om de visie van Zala’s uit te dragen en zo goed mogelijk uit te voeren. En ook wij worden, net als u, getroffen door deze onzekere tijd.

 

We hebben geen zekerheid hoe lang dit zal duren voordat we weer op volle kracht kunnen draaien. Wat we wel weten is dat we door blijven gaan met de ontwikkeling van onze gerechten en dat wij er graag willen staan zodra deze maatregelen over zijn. Smakelijke gerechten waar de versheid en kwaliteit in gewaarborgd wordt. Puur en mooi, unieke gastvrijheid en creativiteit; dat is waar wij voor staan en voor willen blijven gaan in de toekomst.

 

De belangrijkste steunpilaar om dat te realiseren, dat bent u. Geen gasten betekent geen restaurant. Daarom bieden wij u een voucher aan, waarmee u korting ontvangt op uw bezoek zodra de deuren weer open gaan. De vouchers die besteld zijn na 1 juni zijn alleen geldig van zondag t/m woensdag. U kunt kiezen uit verschillende bedragen. Leuk voor u zelf, of als cadeau voor anderen. Onder aan deze pagina kunt u de instructies vinden hoe u een voucher van Zala’s kunt bestellen.

 

Namens mijn team dank ik u hartelijk voor alle steun en hoop ik u snel weer te zien bij Zala’s.
Shafiqie Rahamanzai
Zala’s Restaurant

 

Zala's Voucher Info

 • Vouchers besteld na 1 juni zijn alleen geldig van zondag t/m woensdag.
 • U kunt de voucher bestellen door een bericht naar ons te sturen middels onderstaand contactformulier of u kunt ons een whatsapp of sms sturen naar 06 266 039 21. Het contact is tevens uw bewijs van aankoop. Wij zullen de voucher na betaling digitaal versturen.
 • Als u uw mobiele nummer invult of direct contact met ons opneemt via ons mobiele nummer, kunnen wij u een tikkie sturen.
 • Maakt u het geld liever naar ons over via (Internet) bankieren? Dat kan op rekeningnummer NL78INGB0007391665 t.n.v. Zala’s Restaurant. Daarbij vragen wij u om uw naam in de beschrijving te vermelden en vervolgens een bericht te sturen via onderstaand formulier zodat wij uw email info hebben om de voucher naar op te sturen.
 • U ontvangt voor uw vouchers of het niet gebruikte bedrag geen restitutie. De vouchers zijn te gebruiken t/m 31-12-2020
 • 1 voucher per couvert
 • Vouchers:
  • Betaal nu €25 en krijg een voucher voor €35 tijdens uw bezoek aan Zala’s (€10 korting)
  • Betaal nu €35 en krijg een voucher voor €50 tijdens uw bezoek aan Zala’s (€15 korting)
  • Betaal nu €50 en krijg een voucher voor €75 tijdens uw bezoek aan Zala’s (€25 korting)
  • Betaal nu €100 en krijg een voucher voor €125 tijdens uw bezoek aan Zala’s (€25 korting)
  • Betaal nu €150 en krijg een voucher voor €180 tijdens uw bezoek aan Zala’s (€30 korting)

Zala's Voucher Kopen